NL
 

Hallo lieve Sommels!

Ja we zijn er weer!!! En zaterdag 7 juli om 12:00 uur gaan de poorten van de hemel weer open.

Op drie podia vieren we SomPop 2018 met jullie tot middernacht. Ons kleinste podium is Tante Mieps Amsterdams Cafe waar van alles te genieten valt van begin tot eind. Het Waal 17 strandpodium van vorig jaar is zo goed bevallen dat we daar ook dit jaar heerlijk gaan dansen. DJ’s en artiesten komen langs en de voetjes kunnen weer lekker van de vloe... uhhh het zand.

Het 'Texels' Hoofdpodium gaat om 15:00 uur los. Maar zorg dat je zo vroeg mogelijk binnen bent, want je wil echt niets missen van alle verrassingen die we in petto hebben. En waarom zou je ook later komen… Daar is het veulsteleuk voor.

Uiteraard is er ook weer voldoende voor de inwendige mens. De catering ligt in de capabele handen van De Pelikaan Catering en zij zorgen voor een goede diversiteit aan fantastisch eten.

Dorst hoeft ook niemand te hebben. Lekker pils, want… Bandje kijken, Pilsie drinken is ons credo!

Natuurlijk is dat overheerlijke lokale cadeautje Skuumkoppe er ook in overvloed.

Op het Waal 17 Strand is trouwens ook het Strandbrouwers Bier, dat ontwikkeld is samen met de Jopen Brouwerij, verkrijgbaar. En er is wijn… Natuurlijk is er ook wijn…

Voor de kids is er dit jaar gratis limonade verkrijgbaar bij de koffiebar… Wel op tijd gaan ‘piepie machen’.

Natuurlijk is er ook voldoende ander non alcoholisch drinken verkrijgbaar en er zijn water aftappunten. Wel zo handig als de tropische temperaturen ons bereiken…

De entree voor SomPop is dit jaar voor iedereen tot en met 17 jaar gratis. Vanaf 18+ vragen we vijf Euro entree.

We hebben geen voorverkoop, betalen doe je aan de poort. Wel zo relaxed en lekker geen overbodige reserveringskosten.

We gaan er weer een groots feest van maken. Tot 7 juli, Tot Sommels!